matförslag

Välkommen till din personliga kock i mobilen!

IQ Chef är en revolutionerande tjänst inom food tech som kommer underlätta vardagen för många hushåll. Genom vår tjänst kan du enkelt i din mobil få skräddarsydda matförslag utifrån dina preferenser. Paleo, 5:2, vegetariskt – det finns mycket för alla!

Skräddarsydda matförslag

IQ Chef använder sig av en smart motor som snabbt lär sig vad du gillar – och inte gillar. Efter dina val ger den dig matförslag som är skapade med dina preferenser i åtanke. Du väljer snabbt och lätt vad du vill att dina rätter ska innehålla, hur lång tid det får ta att laga maten, om det ska vara en förrätt, huvudrätt eller efterrätt – och om du behöver någon specialkost.

Vår motor är inprogrammerad med tusentals recept så det finns garanterat mycket för alla. Oavsett om du följer paleo, 5:2, vegetariskt eller veganskt, eller kanske vill ha laktos- och glutenfritt.

När du gjort dessa första grundläggande val så kommer IQ Chef börja ge dig förslag. Du betygsätter förslagen fritt, och utefter dina betyg lär sig motorn vad du gillar och inte gillar.

Vår tjänst är enkel att använda för alla och låter dig spara favoriträtter, planera en veckomeny eller bara få inspiration för kvällens måltid. Du väljer själv om du vill gå till affären och handla varorna – eller om du vill beställa hem allt du behöver via appen.

Varför ska du prova?

Appen är otroligt enkel och rolig att använda. Den ger dig förslag och inspiration för att laga god och bra mat. Tjänsten är självklart gratis och fungerar var du än befinner dig. Idag har redan 1 av 4 svenskar provat på att handla online, och denna siffra kommer fortsätta att öka. Att handla digitalt är smidigt och tidseffektivt, och innebär oftast heller inte några dyrare matkostnader. Därför tror vi på att underlätta denna digitala process ytterligare genom våra tjänster.

Genom att underlätta den digitala och skräddarsydda matvaruhandeln vill vi bidra till bättre mat för alla. Vi ger er mat ni garanterat kommer gilla – och minskar alltså i förlängningen matsvinnet. Att vi dessutom kan leverera mat till flera hushåll tillsammans, innebär en mindre påverkan på vårt klimat genom minskade koldioxidutsläpp. Det tycker vi verkligen är något att sträva efter.

Vi hoppas att ni också tycker det. Ser fram emot er respons. Vi ses online!

IQ Chef